Japonès sense sushi a Una mica de Japó

10 març

20130222_211006

Per fi us poc recomanar una taberna japonesa (izakaya) que feia temps que volia provar: Una mica de Japó, un lloc del que me n’havia parlat molt bé el meu professor de cuina japonesa (i d’arrossos, i de cocktails), el gran Manel Guirado.

Res de sushi fusions, ni de makis amb philadelphia. Aquí serveixen menjar japonès casolà, senzill, i en porcions generoses. Hi trobareu sopa de miso, tempura, gyozas, truita japonesa, katsudon (porc arrebossat amb arròs i ou), i tori teriyaki, que és un pollastre que no té res a envejar a altres pels que he arribat a pagar més del doble. Però, sobretot, hi trobareu el Bento, un plat combinat típic composat per algun vegetal fred, una carn o pollastre guisats, truita japonesa, arròs i alguna cosa més, que varia en funció del dia i que m’ha costat trobar a la majoria de japonesos que he provat.

El que d’entrada pot cridar més l’atenció d’aquest local són les seves dimensions, és mooolt petit. Actualment, la porta d’entrada queda mig amagada per unes obres a l’edifici. Un cop a dins, no hi ha més de sis o set taules altes amb tamborets, amb la cuina a la vista, i els plats de la carta pengen del sostre en uns cartellets escrits a mà. Els preus també són un altre dels punts forts d’aquest restaurantet, per menys de 15 euros tens un sopar digne. Atenció, no és el lloc per a una cita romàntica, o sí.

  • EL MILLOR:  la cuina casolana, i la carta penjant de les bigues.
20130222_212812

El Bento és un plat combinat típic japonès. Aquest portava algues i verdures saltejades, albergínia amb carn, pollastre empanat, arròs blanc saltejat amb sèsam, truita japonesa i un tofu diferent a qualsevol dels que havia provat abans

20130222_211242

Posi-me’n un de cada!

20130222_212846

Porc arrebossat amb curry

20130222_210907 2  IMG_20130222_212356

Una mica de Japó. C/Aragó, 104. Barcelona. Tl. 620 04 04 61

8 Respostes per a “Japonès sense sushi a Una mica de Japó”

  1. Bolkonsky 11 Març 2013 a 8:01 am #

    Molt xulo el post! Lourdes saps si fan Okoyomiyake? És adictiu!

  2. lourdesfeans 11 Març 2013 a 8:29 am #

    No el fa, Bolkonsky, jo l’he provat a d’altres, com el Nomo. Bon dia!

  3. Akasha83 23 Març 2013 a 8:11 pm #

    Es un dels meus restaurants preferits!!! Qui vulgui saber que es menja al Japó…es un bon lloc ^_^
    EL curry el recomano!! bonissim! i de postres que no falti el katsutera de te!!!

  4. Selva Schrem 24 Març 2013 a 11:40 am #

    És semblant al Kiku Chan de Barcelona. Allí tb. fan un menjar japonés més enllà del sushi (encara que tb. en fan).

    • Lourdes Feans 24 Març 2013 a 7:22 pm #

      Gran lloc el Kiku Chan, sí senyor! abundant, econòmic, i tenen Ramen!

  5. mcbarcelona 30 Mai 2013 a 12:25 pm #

    Té molt bona pinta! aviat aniré!! M’ha agradat el teu blog! si et vols passar pel meu:
    http://mcbarcelona.wordpress.com/

    • lourdesfeans 31 Mai 2013 a 7:35 am #

      Gràcies, mcbarcelona! Ganes de visitar el teu blog!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tanta, el bistro peruà | Hostal Canaletas - 4 Novembre 2013

    […] entrants i, per tant, petits. Els segons són molt més contundents. També tenen bento (com a Una mica de Japó), que deixa entreveure la palpable influència japonesa en la cuina peruana. Si voleu fer que pugi […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: