Una de les millors opcions on fer un menú de migdia a l’Eixample de Barcelona. I també una de les millors opcions per sopar. El lloc és senzill però la cuina, com li agrada dir a la meva amiga Marta Carbó -a qui encara no he portat aquí-, és excelsa.
Al Topik els agrada combinar la cuina catalana amb la mediterrània i la japonesa, entre d’altres. Per això a la carta pots trobar un tàrtar de vieires, ostres i guacamole de primer, i combinar-ho amb un cap-i-pota amb sake o un caneló de ceps de segon. Si opteu pel menú d’arrossos, no deixeu de provar el caldós d’eriçons de mar.
El lloc és petit i l’ambient i el servei molt agradables. Val la pena provar el menú de migdia, per 12 euros, i pagar la diferència mínima amb qualsevol menú convencional del que podeu trobar pels voltants un parell d’euros més barat. Si hi aneu de nit amb amics o en parella, també quedareu bé. Ah! Convé anar d’hora perquè sempre està ple, i no reserven pel menú de migdia.
EL MILLOR: la relació qualitat-preu del menú
Tòpik. C/ València, 199, Barcelona. Tl. 93 451 09 23
Gran lloc Topik… Jo sempre dic que és un dles llocs un gaudeixo més de BCN. I és l’únic lloc en que dic que em portin el que vulguin… i com coneixen els meus gustos, fa que sempre sigui una festa.
Just ara fa una setmana, vaig anar-hi a dinar amb un amic. I vam fer l’opció de “porta el que vulguis” i el meu amic reconeixia al sortir, que a pocs llocs es gaudeix com allà i per un cost “humà”.
El publicaré en un parell de setmanes, que en tinc algun de pendent de publicar…
A mi això, ara per ara, només em passa al Xiringo, a la Barceloneta, quan enganxo al Xavi i la MariAlba més relaxats i amb una mica més de temps per a mi. I, la veritat, és un regal. Si mai t’animes a anar-hi, dóna records de part meva.
No sé si seré capaç de fer-ho…. Soc molt tímid als restaurants… però ho intentaré… 😉