L’Avi Mingo, la fonda de Tiana

9 febr.

La primera impressió quan entres a l’Avi Mingo és que estàs en una fonda, un lloc familiar, amb els pèsols frescos esperant a ser pelats a les taules de l’entrada, les estovalles de quadrets i les fotos de família a la xemeneia del menjador. Com quan estic a casa de l’àvia al poble. Guiada per les sàvies recomanacions de la Rosa Flaquer, vaig anar a aquest restaurant al mig de Tiana i vaig demanar el remenat de patates. Ho vaig fer la primera vegada, i ho he seguit fent cada cop que he tornat. És impressionant veure com de bo pot arribar a ser un plat fet només amb patates i ou.

A banda del remenat, cada vegada que penso en les carxofes, els calçots (amb una salsa romesco casolana de categoria superior), la xatonada, les favetes del Maresme amb ceba i botifarró, els calamarcets saltejats amb ceba de figueres… se’m fa la boca aigua.

És difícil arribar a les postres en un lloc com aquest, tot i que costa resistir-se a una bona coca de Llavaneres.

Des d’aquell primer remenat de patates i ou, ja he repetit unes quantes vegades, i aquest és només és el principi d’una bonica relació.

EL MILLOR:  perfecte per anar a dinar… i endur-te a casa un remenat per a sopar.

L’Avi Mingo. C/ Lola Anglada, 28, Tiana. Tel: 93 395 22 06

5 Respostes per a “L’Avi Mingo, la fonda de Tiana”

  1. Ricard Sampere 10 febrer 2015 a 11:22 am #

    Feia dies que no publicaves…. 😦

    Pinta bé el lloc i no em sonava de res…

    • Lourdes Feans 10 febrer 2015 a 7:50 pm #

      Em falten hores, Ricard. Molt recomanable, feu-hi una escapadeta, que està aquí al costat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: