La primera impressió quan entres a l’Avi Mingo és que estàs en una fonda, un lloc familiar, amb els pèsols frescos esperant a ser pelats a les taules de l’entrada, les estovalles de quadrets i les fotos de família a la xemeneia del menjador. Com quan estic a casa de l’àvia al poble. Guiada per les sàvies recomanacions de la Rosa Flaquer, vaig anar a aquest restaurant al mig de Tiana i vaig demanar el remenat de patates. Ho vaig fer la primera vegada, i ho he seguit fent cada cop que he tornat. És impressionant veure com de bo pot arribar a ser un plat fet només amb patates i ou.
A banda del remenat, cada vegada que penso en les carxofes, els calçots (amb una salsa romesco casolana de categoria superior), la xatonada, les favetes del Maresme amb ceba i botifarró, els calamarcets saltejats amb ceba de figueres… se’m fa la boca aigua.
És difícil arribar a les postres en un lloc com aquest, tot i que costa resistir-se a una bona coca de Llavaneres.
Des d’aquell primer remenat de patates i ou, ja he repetit unes quantes vegades, i aquest és només és el principi d’una bonica relació.
EL MILLOR: perfecte per anar a dinar… i endur-te a casa un remenat per a sopar.
L’Avi Mingo. C/ Lola Anglada, 28, Tiana. Tel: 93 395 22 06
Ueeeee! L’Avi Mingo rules! https://santantoniestranger.wordpress.com/2014/08/05/lavi-mingo-tradicio-de-gamma-alta/
ole ole! a la propera, prova el remenat de patates i ou!
Sé del que parles, ho sé. ai!
Feia dies que no publicaves…. 😦
Pinta bé el lloc i no em sonava de res…
Em falten hores, Ricard. Molt recomanable, feu-hi una escapadeta, que està aquí al costat.