Aquest és un lloc petit, amb un menjar japonès gran. Els responsables són la Tina Bagué i en Toru Morimoto, dos fotògrafs, ella catalana, ell japonès, amb una llarga carrera al darrera que un bon dia van decidir fer un projecte que em fa molta enveja: deixar-ho tot i posar-se a voltar pel Japó en una rulot. Ho van fer durant un any, i el resultat és un preciós llibre de fotografies que també pots comprar en el local o, si més no, contemplar en les seves parets.
La carta de tes, begudes i postres és força àmplia. Em quedo amb qualsevol de les begudes que combinen amb gingebre, amb el sake tonic (un gintònic que substitueix la ginebra pel sake), i el tiramisú de te verd. La de menjars no és tan extensa, tot i que hi van afegint plats, però és d’una gran qualitat. Tot plegat, afegit al fet que ofereixen menús de migdia i que acaben d’introduir mochis a la carta (nyam!), fa que el lloc estigui a la llista de japos imprescindibles per a mi en els darrers temps. No en va encarreguen cada dia el peix al meu mercat preferit, Santa Caterina.
- EL MILLOR: el gust que mostren pels detalls en tot el que es pot veure i tastar al local.
Akashi. C/ Rosselló, 197. Barcelona. Tl. 931 250 877
Gran lloc!
Com cuiden els detalls en tot el que porten a taula es increïble, qualsevol cobert, tovalló, platet, no utilitzen res convencional.
La vida tranquil.la…
Sembla interessant pel que expliques.
No havia sentit parlar d’aquest lloc.
El teu blog sempre aporta descobriments.
Salutacions!!
Ves-hi a sopar un dia si pots i ens expliques què t’ha semblat. Salut!